RING OSS - 042-311 29 14

Laddbox Helsingborg

RING OSS - 042-311 29 14

Elektriker

Våra elektriker utför alla typer av elinstallationer, även som här byte av eluttag.

Våra elektriker i Helsingborg utför alla typer av elinstallationer, inklusive laddboxar i Helsingborg. Vi har en stor variation av kunder; både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Behöver ni hjälp av en elektriker? Kontakta oss, vi erbjuder en kostnadsfri konsultation av era lokaler eller eran fastighet!

Elektriker i Helsingborg

Saknas jordfelsbrytare eller jordade vägguttag? Behöver ni belysning i trädgården inför höst- och vintersäsongen? Då är det dags att skaffa en elektriker. Vi har i dagsläget 14 elektriker i vårt företag som jobbar med olika typer av elinstallationer och service både i hem och på arbetsplatser. Av oss får ni hjälp med alltifrån att byta vägguttag till elinstallationer vid renoveringar och nybyggnationer. Vi är gärna med tidigt i planeringsarbetet och erbjuder vår expertis. Funderar ni på att installera laddbox i Helsingborg? Vi installerar flera laddstationer per vecka åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. 

Våra övriga tjänster

Förutom enklare former av elinstallationer, renoveringar och installation av laddboxar i Helsingborg så har vi även några andra expertområden. Våra elektriker jobbar också med:

  • Solceller – Vi projekterar och installerar solceller i alltifrån fritidshus till industrilokaler, på nya samt äldre hus. Solenergi är en bra investering för er, naturen och värdet på er fastighet. Våra elektriker gör en beräkning av yta och lämnar en första uppskattning på hur mycket ni kan spara på er solcellsinvestering.
  • Svagström – Av oss får ni även hjälp med installation av nätverk, brandlarm, utryckningslarm, passagesystem och övervakningssystem. Vi erbjuder alltifrån mindre lösningar till större. 
  • Nätverk – Vi hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med allt; planering, eventuellt grävarbete och fiberinstallation. Våra elektriker drar en fiberkabel den kortaste vägen från fibernätet i gatan fram till din fastighet och in i källaren. Från källaren bygger vi ett fastighetsnät. I varje lägenhet och lokal installerar vi en medieomvandlare som låter hushåll och företag beställa eller uppgradera sina bredbands- tv- och telefonabonnemang. 

Är det dags att skaffa en elektriker? Kontakta oss, vi kommer gärna ut och tittar innan vi lämnar en offert. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation oavsett om det gäller byte av eluttag eller installation av laddbox i Helsingborg.