RING OSS - 042-311 29 14

Laddbox Helsingborg

RING OSS - 042-311 29 14

Laddbox

Vi installerar laddstationer i Helsingborg utomhus i närheten av ert garage. Här laddas en bil utomhus.

Vårt företag installerar laddbox i Helsingborg för elbilar åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Våra elektriker är experter på elbilsladdare och installerar ett flertal laddboxar i Helsingborg varje vecka. Kontakta oss, så hjälper vi även er! 

Laddstationer i Helsingborg

Är ni fastighetsägare och vill kunna erbjuda boende möjligheten att ladda sin elbil? Då behöver ni laddstationer i Helsingborg. Vi erbjuder oss att komma ut och installera laddbox och laddstationer åt företag, bostadsrättsföreningar och alla övriga fastighetsägare. Vi välkomnar alla kunder, stora som små, och anser att inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi jobbar med alla stora leverantörer av laddstationer i Helsingborg.

5 fördelar med laddbox

Elbilar blir allt vanligare och kraven på att kunna ladda sin elbil likaså. För att kunna ladda elbilen krävs mer än ett vanligt vägguttag. Det är nämligen inte godkänt av de flesta försäkringsbolag och medför brandfara.

1. Genom att installera laddbox i Helsingborg får ni en säker uppladdning av er elbil. Det är nämligen ett krav från Elsäkerhetsverket att att uttaget ska ha jordfelsbrytare klass B vid laddning av elbilar – vilket våra laddstationer i Helsingborg uppfyller. Samtliga försäkringsbolag kräver även detta för att försäkringen ska gälla vid eventuell skada eller brand.

2. Med en laddbox kan du ladda bilen med högre effekt vilket gör att bilen laddar snabbare. 

3. Laddstationer i Helsingborg kan monteras inomhus i garage eller utomhus. De allra flesta laddstationer har kapslingsklass IP44 eller högre vilket innebär gott skydd för väta och fukt. Laddstationerna monteras på vägg, stativ, laddstolpe eller ett fundament. 

4. En laddbox är säkrare att ladda ifrån eftersom den kommunicerar eventuella fel och stoppar laddningen när batteriet är fullt. 

5. Du laddar bilen medan du sover och har alltid en fulladdad bil när du vaknar på morgonen. 

Rätt till bidrag eller skatteavdrag 

Att installera laddstationer är en stor investering, inte bara för klimatet utan också för er fastighet. Det finns dock bidrag och skatteavdrag att få som gör gör det billigare.

Organisationer och bostadsrättsföreningar

Om er bostadsrättsförening eller organisation installerar laddbox i Helsingborg för i huvudsak de boende eller anställda så kan ni ansöka om bidrag hos Naturvårdsverket. Bidraget ges som ett engångsbelopp på högst 50 procent av de bidragsberättigande kostnaderna, dock högst 15 000 kr per laddpunkt.

Privatpersoner

Om ni är privatperson och installerar laddbox i Helsingborg till ert hem kan ni få skatteavdrag för kostnaden för material och arbete. Det fungerar på samma sätt som rot- och rut-avdraget. Avdraget görs direkt av vårt företag på fakturan. Ni kan få skatteavdrag för 50 procent av kostnaden för arbete och material men max för 50 000 kronor per person och år. 

Därför kan vi erbjuda dig som anlitar oss marknadens bästa och mest kostnadseffektiva lösningar för laddstolpar och laddbox i Helsingborg.