RING OSS - 042-311 29 14

Laddbox Helsingborg

RING OSS - 042-311 29 14

Om oss

Vy över Helsingborg.

Välkommen till RR El i Sverige. Vi är även specialister på elbilsladdare och laddbox i Helsingborg. Vi tar på oss uppdrag från både privatpersoner och företag. Kontakta oss – vi hjälper er att installera era laddstationer i Helsingborg!

Laddbox i Helsingborg

Vårt företag är bra på det mesta inom el och levererar alltid till 100 procent. Tack vare vårt engagemang får vi mycket nöjda kunder som resultat. Sedan vår start 2015 har vi expenderat snabbt och har i dag 14 elektriker redo att hjälpa just er med laddstationer i Helsingborg. Vi har nya lokaler sedan 2020 i Helsingborg men tar på oss uppdrag över hela Skåne.

Förutom att vi installerar laddboxar i Helsingborg utför vi även installation av:

  • El
  • Brandlarm
  • Solceller
  • Fiber
  • Data

Trygg och säker elfirma

Vår styrka ligger i att bygga upp långvariga kundrelationer som ger våra kunder en trygghet och god service. Vi är en certifierad elfima och ansluten till Föreningen Installatörsföretagen, en sammanslagning av Elektriska Installatörsorganisationen och VVS-företagen. 

Vi tar säkerhet på största allvar och därför är det viktigt för oss att all personal har rätt kompetens samt att alla våra arbeten utförs enligt gällande praxis. Vi utbildar därför kontinuerligt vår personal. De har även certifikatet "Rexel Licensed Installer" från Rexel – företaget som erbjuder energieffektiva lösningar inom bland annat laddsystem för elbilar. 

Medlemmar i Föreningen Installatörsföretagen.           Certifikat från Rexel.

 

Ta kontakt med oss om ni funderar på att installera laddbox i Helsingborg. Vi är experter på elbilsladdare och installerar ett flertal varje vecka för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Stort urval av referenser

Vi har stort urval av referenser; Avarn, brevida, Byggcentralen.nu, Drömteam, Erabel, Heidenmark Design, Infranord, Jacobsen, Jönssons Plåtslageri i Helsingborg, Karricbygg, Prenad, Larm, Riksbyggen, RF Coverage, Siemens och Wihlborgs